Diákvállalkozások Országos Versenyének győztese nem más, mint Parrot Pallet!

A Junior Achievement Magyarország 2022. június 2-án rendezte meg az Diákvállalkozások Országos Versenyének döntőjét a Citi támogatásával.

A rendkívül szoros versenyben, számos színvonalas ötlettel és kreatív prezentációval a budapesti Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium diákjai, a Parrot Pallet csapata lett a végső győztes. A verseny során szoros küzdelemben, apró különbséggel maradt le az első helyéről a FutuRE és a Hilaro Diákvállalkozás. Hatalmas gratuláció illeti őket is!

A győztes Diákvállalkozók csapata, a Parrot Pallet, raklapokat és a gyümölcsrekeszeket hasznosít újra. Termékkínálatukba megtalálhatóak a tolltartó, a kanapé, az asztal, az ékszertartó, és a gyerekjátékok is. Céljuk, hogy a környezettudatosságot szem előtt tartva megkönnyítsék a mindennapokat.

Nagyon büszkék vagyunk a győztes csapatra, hiszen ők képviselhetik Magyarországot a #Gen_E-n, Európa legnagyobb vállalkozói rendezvényén, Észtországban, Tallinnban!

Ezúton is szeretnénk külön köszönetet mondani a zsűrinek Smid Beátának, Nguyen Bay Tamásnak, Fehér Tamásnak és Gláser Tamásnak, akik elfogadták a JA Magyarország meghívását és jelenlétükkel megtisztelték a Diákvállalkozások Országos Versenyét.